+31 416 651429 info@ba-online.nl

Retourzendingen

Verkeerd besteld, niet tevreden of zijn de producten beschadigd tijdens transport? Kan gebeuren.

U heeft 14 dagen bedenktijd vanaf het moment dat u de bestelling heeft ontvangen. Binnen deze 14 dagen kunt u de bestelling terugsturen en ontvangt u het aankoopbedrag retour.

Neem contact met ons op per email info@ba-online.nl zodat wij u een retouradres kunnen doorgeven.

Bij onnodige beschadiging aan de producten en of verpakkingen zijn wij genoodzaakt om kosten in mindering te brengen op het retour te storten bedrag. Dit geldt natuurlijk niet, wanneer het onmogelijk was de verpakking intact te houden bij het uitpakken of het testen van het product.

Het is niet mogelijk om speciaal voor u op maat gemaakte producten te retourneren.

In het geval van een annulering zijn de kosten voor het retourzenden van het pakket voor de klant.

Terugbetaling
Wij betalen het gehele aankoopbedrag zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat u aangetoond heeft deze te hebben opgestuurd. 

Annuleren van een nog niet verzonden bestelling
Wanneer je een bestelling wenst te annuleren die nog niet is geleverd, kan dit door de annulering door te geven per e-mail: info@ba-online.nl of telefonisch op 0416 334 663. Vermeld duidelijk het ordernummer van de bestelling. Het bedrag wordt per ommegaande teruggestort op je rekening.”

Retour sturen als zakelijke klant
Bestelt u bij ons als zakelijke klant, dan is er geen sprake van een recht op retour. Het retour nemen van artikelen is dan in sommige gevallen mogelijk, na overleg. Het terug nemen van artikelen die speciaal besteld zijn, kunnen nooit retour.